Shkurte Mustafa i hidhen në qafë bashkëshortit për një fotografi

Njëra nga tetë motrat Mustafa është edhe Shkurta.

Shkurta, dallohet për elegancën e plotë dhe shijen sa i përket veshjes.

Ajo megjithëse është nën e dy djemëve tashmë të rritur, lë pa fjalë me dukjen e saj.

Shkurta është akive në rrjetet sociale ku shpesh nxjerrë foto me poza të ndryshme, të cilat pëlqehen shumë e komentohen nga ndjekësit e saj.

Këtë ditë dimri me diellë ajo po e kalon pranë bashkëshortit të saj, me të cilin kanë harmoni e dashuri bashkëshorte.

E për të realizuar këtë foto të bukur Shkurta i hidhet në qafë atij, ku të dy shfaqen të buzëqeshur. Çift i këndshëm./Kosovarja/