Shkurtja – Gresës: Lumja une bijë që të bana tash flasim si dy nana

Nënë e bijë në zhanrin e muzikës së njëjtë.

Shkurte Fejza dhe Gresa Behluli para disa ditësh sollën këngën “Si dy nana”.

Derisa së fundi artistja Fejza ka postuar fotografi krahë të bijës duke shkruar një paragrafë të tekstit që mbanë kënga.

“Lumja unë bijë që të bana tash flasim si dy nana”, ka qenë mbishkrimi i këngëtares së njohur ku mori mijëra komente pozitive.