Shqipe Abazi bëhet si 18 vjeçare

Këngëtarja e hitit “Këngën që ty ta këndova”, Shqipe Abazi, e kishte një kohë të bujshme në muzikë.

Shqipja, rikthehet kohë pas kohe me projekte të ndryshme muzikore, por aktiviteti i saj është kryesisht i orientuar në dasma e ahengje.

Abazi, së fundi ka bërë mjaftë ndryshime në pamjen e jashtme dhe stilin e veshjes, duke ngjarë kështu shumë më e re.

Në tentim për tu dukur më bashkëkohore, por edhe më e re e më e freskët, këngëtarja ka realizuar edhe këtë model flokësh me gërsheta, shkruan “Kosovarja”.