Shqipëri, 900 mijë vaksinime që nga nisja e fushatës

Që nga fillimi i fushatës “Shqipëria Buzëqesh” janë kryer 900 000 vaksinime antikovid në vend.

Lajmin e bëri të ditur Kryeministri Edi Rama, i cili publikoi shifrat e vaksinimit në total deri ditën e sotme.

Në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza” në Rinas mbërritën mbrëmjen e djeshme 11,700 doza të tjera vaksine “Pfizer”.

1,079,650 është sasia e vaksinave antikovid të mbërritura deri tani në Shqipëri.

Procesi i vaksinimit po kryhet sipas të gjithë parametrave të sigurisë dhe cilësisë nga ekipe të trajnuar vaksinatorësh në të gjithë vendin.