Shqipëri, breshka gjigande gjendet e ngordhur në breg

Një breshkë uji është gjetur në brigjet e Adriatikut në Malin e Robit, fatkeqësisht e ngordhur.

Ajo ndryshe quhet Caretta Caretta dhe janë specie që mund të peshojnë deri 450 kilogramë.

Përmasat e saj kanë qenë 55 cm gjatësi dhe 45 cm gjerësi, përmasa të zakonshme të species.

Këto llojë breshkash janë parë shpesh kohët e fundit në brigjet tona.