Shqipëria me masa tejet të rrepta, ndalohet lëvizja në këmbë, gjoba për këmbësorët!

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka paralajmëruar për masa të reja, dhe më rigorozet e ndërmarra deri në tani në luftën kundër coronavirusit në Shqipëri.

Ai ka thënë se nga dita e sotme do të ndalet qarkullimi në këmbë për të gjithë qytetarët në territorit e Republikës së Shqipërisë, duke filluar pas orës 18:00.

Ai tutje në vargun e masave të reja ka paralajmëruar se do të ketë edhe gjoba për të gjithë ata që ulen në parqe apo në mjedise të hapura.

Më poshtë i gjeni të gjitha rregullat dhe kufizimet e fundit nga qeveria e Shqipërisë:

https://www.facebook.com/edirama.al/posts/10157531341216523