Disa shqiptare te cilet jetojne ne Angli kane hapur kutine e kursimeve pas nje viti, pasi do dale jashte qarkullimit monedha 1 paundeshe dhe ne total ju rezultoi se kane kursyer 1560 paund.

Gur, gur bëhet kalaja…

“E hapem kutine e kursimeve pas një viti, sepse do dale jashte qarkullimit monedha 1 paundshe këtu në UK pas dates 15 Tetor dhe totali na doli 1.560 paund”