Shtatzënia Gresës ia ka shtuar bukurinë

Gresa Behluli në shumë raste merr vëmendje me pozat e ndryshme që publikon.

Kohëve të fundit, këngëtarja është e përkushtuar rreth familjes ku shumë shpejt do të bëhet nënë për herë të parë, shkruan “Kosovarja”.

Përveç ndjesisë, ajo që e dallon më shumë dhe merrë vëmendje është stili unik që ka Gresa dhe bukuria që iu është shtuar edhe më shumë në këtë periudhë.

Në fotografinë e fundit, nga profili që ka shkrepur imazhin shikojeni se sa bukur duket.