Shtëpia e Fjollës me pamje përrallore

Këngëtarja, Fjolla Morina ka publikuar imazhe nga shtëpia e saj.

Ajo ka bërë të ditur se ka ndërtuar shtëpi të re dhe e ka publikuar në Instagram.

‘E bekuar me shtëpinë time të re‘, ka shkruar Fjolla në fotografi.

Ndryshe, këngëtarja publikoi projektin e ri ‘Kape‘ që ka arritur 1 milionë shikime në YouTube për 3 ditë.