Shtëpia fantastike lëvizëse prej vërteti që mund ta merrni kudo me vete

Ajo është ndërtuar nga betoni dhe nga materialet e tjera të forta.

Mirëpo ndryshe nga shtëpitë e tjera, ajo ka një konstrukt të tillë që mund të zhvendoset diku tjetër.

Kuzhina, banja dhe dhoma e gjumit janë të vendosura prapa, në mënyrë që banuesit të saj t’i sigurojë privatësinë, ndërsa përpara është muri prej qelqi i cili siguron dritë të mjaftueshme.

Në kulmin ku duhej të ishte çatia janë vendosur panelet solare të cilat prodhojnë energji.

Shtëpia është e ndërtuar sipas një moduli që e lejon të vendoset në objekte më të mëdha.
Betonizimi është i izoluar me vakum duke lejuar kështu temperaturën e përshtatshme përgjatë gjithë sezonit të vitit.

Projektuesit nga Kodaseme shpjegojnë se ajo mund të përdoret si shtëpi pushimi, zyrë, klasë mësimi, kafene etj.

Shiko Fotot: