Shtëpiza luksoze për qen që kushton 200 mijë euro

Kompania nga Cheshire e Anglisë, krijon shtëpiza luksoze që ofrojnë rehati të lartë, në mënyrë që qeni të ketë qetësi maksimale.

Objekti përbëhet nga 3078 elemente, përfshinë mermer, dru të kualitet të lartë si dhe materiale të buta.

Brenda ka të instaluar sistemin, që me lehtësi e nxjerrë dyshemenë jashtë për ta pastruar.

Pronarët mund ta kontrollojnë kafshën nga kamerat e vendosura, ndërsa varësisht nga moti mund ta rregullojnë edhe klimën.

Mirëpo, për këtë shtëpizë të veçantë, që do të hijeshonte çdo oborr dhe qeni do ndjehej rehat, duhet të paguhet jo me pak se 200 mijë euro.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/274387370203335/