Shtohen edhe disa fluturime që planifikohen të bëhen këtë javë nga Aeroporti i Prishtinës

Që nga data 13 mars në Kosovë u konfirmuan rastet e para të prekur me COVID-19.Si pasojë e kësaj Qeveria e Kosovës ndërmori një sërë masash për parandalimin e përhapjes së këtij virusi.

Ndër to edhe zvogëlimi i numrit të fluturimeve përmes aeroportit të Prishtinës ‘Adem Jashari’.

Por gjatë kësaj jave do të realizohen disa fluturime nga Prishtina për në Zvicër,Gjermani dhe Suedi.

Informacioni i plotë nga Aeroporti Ndërkombëtarë i Kosovës, Adem Jashari:INFORMACION I RI!!!!

Janë shtuar edhe dy fluturime në nisje më datë 4 dhe 5 Prill 2020 !!!!

Fluturimet e planifikuara për javën që vie janë si vijon:1 Prill 2020/Dy fluturime

GM6143 Prishtinë – Malmo (ora 11:20) CHAIR
GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 18:20) CHAIR

3 Prill 2020/Një fluturim
GM6143 Prishtinë – Malmo (ora 11:35) CHAIR4 Prill 2020/Dy fluturimeEW5703 Prishtinë – Dusseldorf (ora 15:00) EUROWINGS
GM6075 Prishtinë – Basel (ora 11:45) CHAIR5 Prill 2020/Një fluturimGM6043 Prishtinë – Zurich (ora 11:45) CHAIRPër ndonjë ndryshim eventual në nisjet e planifikuara, ju lutemi të jeni në kontakt me kompanitë ajrore apo përfaqësuesit e tyre.

VEMENDJE:
Fluturimet do të operohen me udhëtarë vetëm në shkuarje.