Shyhretja dhe Engjëllusha nuk ngjajnë si nënë e bijë por si dy shoqe

Engjëllusha dhe Shyhreja shihen shpesh së bashku, ato përpos që janë nënë dhe bijë kanë ndërtuar edhe një raport shoqëror.

Tash dihet që prej disa vitesh Shyhretës vajza iu bë edhe kolege, kaq të mira duken pranë njëra tjetrës, janë për t’u marr shembull, shkruan ”Kosovarja”.

Engjëllusha është ajo e cila shihet se kujdeset mjaftë shumë por secilin pjesëtar të familjes, e po ashtu për nipërit dhe mbesat e saj, për të cilët është shprehur se ka dashuri të veçantë.

Engjëllusha dhe Shyhretja janë ëmbëlsirat e familjes Salihu, e po ashtu edhe në qendër të vëmendjes për paraqitjet e tyre spektakolare./Kosovarja/