Shyhretja emocionon me fjalët për nënën

Shyhrete Behluli është këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore, që kënga e ka përcjell gjithë jetën.

Ndonëse nga fshati dhe e rritur në një kohë tjetër nga kjo e jona, Shyhretja ja ka dalë suksesshëm në botën e muzikës.

Këngëtarja, duket se e ka pasur gjithë mbështetjen e të atit, i cili nuk e ka penguar në rrugën e këngës.

Ndërkaq këngëtarja publikisht e ka shfaqur ndjenjën, dashurinë dhe respektin për nënën, si në këtë rast./Kosovarja/