Shyhretja ndan selfien më të bukur pranë vajzave

Shyhrete Behluli është një këngëtare e dalluar në mediat rozë.

Pasi që gjithmonë është aktive me postimet e saj, ajo gjithmonë duket bukur dhe dallohet me zërin që ka.

Shumicën e kohës shihet duke u shëtitur në vende të ndryshme bashkë me familjen e saj.

Duke u përkushtuar në çdo kohë për stilin e saj, këngëtarja nuk ua lëshon rrugën vajzave të saj.

Sidomos, në këtë selfie të fundit sa bukur duken.