Si doli Aziz Salihu pa asnje rrobë në trup nga shtëpia dhe përfundoj në polici?

Detajet nga jeta private e njerëzve publik gjithnjë tingëllojnë interesante.

E kush nuk do të donte të dëgjonte një tregim të sinqert?

Herë pas here shkëpusim copëza historie të jetuara nga personazhet e njohur të politikes, kulturës, sportit.

Aziz Salihun ka çka thotë, pasi si fëmijëra, rinia dhe e gjithë jeta e tij janë të mbushura me ngjarje interesante, shkruan “Kosovarja”.

“Kam qenë fëmijë që kam lëvizuar shumë.

Megjithatë, më kujtohet që gjithnjë më kanë dashur të gjithë.

E kam të freskët një rast shumë interesant, të cilin po e tregoj për ju.

Kur isha vetëm 6 vjeç kam dalur nga shtëpia la.kuriq.

E kam humbur rrugën.

Pas 24 orësh e kam parë vetën në stacionin e policisë.

Pas një pritje të gjatë më në fund u paraqit babai im.

Këtë gjë nuk e harroj kurrë”, thotë ai, dhe tutje sjellë në mendje histori të tjera po kaq interesante.

“E kur më erdhi vakti me u ba synet ika nga shtëpia nëpër kollomoq.

Kisha shumë frikë.

U pata traumatizuar nga frika e madhe.

Më në fund më zunë dhe…,thotë njeru, i cili prej fëmijërisë duket se ja paska caktuar rrugën vetes drejt ringjeve të boksit, shkruan “Kosovarja”.