Si dukej “Plazhi i Vogël” në fillim të shekullit XX

Shumica e qytetarëve të Kosovës, së paku një herë kanë qenë në Ulqin për të kaluar qoftë pushimet, por edhe vetëm kalimthi.

Ulqini ka “Plazhin e Vogël” që gjendet në qytet pranë shëtitores, dhe “Plazhin e Madh” që gjendet më në periferi.

Nga njëri plazh te tjetri mund të shkosh me automjet, por edhe me anije që për një çmim të volitshëm mund të shijosh edhe lundrimin në ujrat e Ulqini.

Në një grup në rrjetin social “Facebook” janë publikuar disa fotografi të Ulqinit në fillim të shekullit XX.

Dallimi është shumë i madh.