Si duken sot fëmijët e famshëm

Faqja e njohur ‘Bright Side’ ka sjellur disa foto të fëmive të cilat më rolet e tyre lanë mbresa.

Sot janë rritur dhe duken shumë ndryshe nga hera e fundit që i kemi parë.

Disa ende nuk e kanë humbur mimikën prej fëmijëve por disa të tjerë kanë ndryshuar aq sa nuk njihen.

Ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhte për të parë ndryshimin:

Carla Diaz (Clone)

Sthefany Brito (Clone)

Christian and Joseph Cousins (Twin Sitters)

Nicholle Tom (Beethoven)

Christopher Castile (Beethoven)

Jake Lloyd (Star Wars Episode I: The Phantom Menace)

Michael Conner Humphreys (Forrest Gump)

Hanna R. Hall (Forrest Gump)

Edward Furlong (Terminator 2: Judgment Day)

Camila Bordonaba (Rebelde Way)

Luisana Lopilato (Rebelde Way)

Barret Oliver (The Neverending Story)

Noah Hathaway (The Neverending Story)

Tami Stronach (The Neverending Story)

Bug Hall (The Little Rascals)

Brittany Ashton Holmes (The Little Rascals)

Zachary Mabry (The Little Rascals)