Si duket më bukur Violetë Kukaj: Në veshje kombëtare, apo në fustane elegante

Violetë Kukaj është njëra ndër këngëtaret më të mira të zhanrit popullorë.

Karriera e saj është e gjatë dhe e bujshme, ku në këngët e saj ka trajuar tema nga më të ndryshmet:Këngë për historinë, balada për dashurinë, për trimërinë e bukurinë.

Derisa në të kaluerën e kemi parë në shumicën e raste me veshje kombëtare e tradicionale, sot Violetën e shohim në të gjitha stilet.

Elegante, sportive dhe thjeshtë, e cila duket bukur në të gjitha rastet.

Me kalimin e viteve Violeta ka ndryshuar shumë në pamje, dikur ishte në peshë më të dobët kurse tani shtimi në peshë ia ka shtuar edhe bukurinë.

Këngëtarja po dëshmon se kujdesi ndaj vetës është i rëndësishëm, duke stimuluar femrat ta duan vetën e të duken gjithmonë bukur.

Por sa i përket veshjes, si iu oëlqen më shumë këngëtarja: Në këto lloj veshje apo në ato tradicionale?/Kosovarja/