Si e gjeti Gili formën qe të mos e mashtrojë burri?

Kryesisht lidhjet dhe martesat mes të famsheve nuk prihen të zgjasin përgjithmonë, ama Kosova bënë përjashtim nga ky trend ndërkombëtar.

Një nga çiftet e famshme që janë bashkë prej me shumë se 30 vitesh, janë Gili e Ilir Berani, po, cila është formula e suksesit?

“Nuk kam pasur kriza të mëdha, sepse familja është e shenjtë, fëmijët janë aty për të na mbajtur baraspeshën, për të treguar që nuk jemi më të rinj, kemi një moshë që duhet të jemi në shërbim të tyre”, ka deklaruar ajo.

Sa i takon raportit më bashkëshortin, Gili tregoi me shaka se e ka gjetur gjithmonë formën që të jenë gjithmonë bashkë dhe ai të mos e “mashtrojë”, transmeton “Kosovarja”.