Si është e mundur, edhe pak ditë i ka mbetur deri në lindjen e fëmijës së parë  Afërdita vazhdon me fitnes

Afërdita Dreshaj po numëron ditët deri në ardhjen në jetë të foshnjës së saj.

Ajo dhe bashkëshorti i saj po kalojnë kohën më të bukur gjatë pritjes së ëmbël të fëmijës së tyre të parë, dhe po na mbajnë edhe ne në rrjedha për çdo moment.

Gjatë tërë shtatzanisë Afërdita ka ushtruar palestër, duke u kujdesur kështu në maksimum që mos t’i humb format trupore.

Ajo ka publikuar pamje, ku shihet duke ushtruar me barkun e rrumbullakosur në palestër. /Kosovarja/