Majlinda po bëhet çdo ditë e më shumë dhe më e bukur, e sidmos linjat e saja janë të përsosura, shkruan “InfoKosova”.

Ndodh te shumë njerëz që e kanë problem me ushqimin, e tek disa të tjerë kjo nuk paraqet problem aspak.

Është edhe Majlinda ndër ata përsona që nuk është shumë klasifikuese në ushqim, ajo në këtë foto ka para vetes një pjatë me pasta.

Shtohet pyetja si i mban linjat kaq të bukura derisa e dim pastat të shëndoshin. /InfoKosova/