Që nga lindja e djalit ajo është më pak e ekspozuar dhe jo aq aktive në projekte muzikore dhe aspak e angazhuar në mbrëmjet muzikore, shkruan “InfoKosova”.

Vitin që lam pas sjelli disa projekte të njëpasnjëshme, por që atëherë nuk ka punuar asgjë rreth muzikës, është përkushtuar rreth djalit dhe bashkëshortit.

Ajo që nuk ka lënë pas dore asnjë moment jane pushimet në vende të ndryshme në natyrë, dhe pjesa më e madhe e tyre kanë qenë bjeshkët e Rugovës.

Ndërsa tani ka zgjedhur bregdetin, nuk dihet vendi se ku është duke pushuar këngëtarja, ajo që shihet na lë të kuptojmë argëtimin dhe përjetimin e mirë që po e kalon Argjentina në këto pushime. /InfoKosova/