Në ditët e sotme nuk pritet që dikush tjeter apo njerëzit që njohin atë fushë të vlerësojnë punën që bënë, këtë vlerësim e japim vetë ne, shkruan “InfoKosova”.

Sikur çdo gjë ka humbur vlerat e veta dhe kuptimin e saj, njerëz të cilët zhvillojnë profesione pa kritere.

Për të mos hyrë në shumë detaje se si rrejdhin fjërat në Kosovën tonë, e rëndësishme se muzika po funksionon nga çdo fjë tjetër , kjo të paktën po sjell të ardhura.

Duke u shfaqur e shpërfaqur në mënyrat më të ndryshme, edhe Fjolla ka gjerur rrugën e saj ku shumë shpejt pritet kënga e radhës apo siç e ka quajtur ajo “ hiti i ri”.

Fjolla e ka të garantuar se do jetë hiti i ri, nuk mbetet shumë kohë për të pritur, ai po vjen…!? /InfoKosova/