Si rrallë herë Njomza na prezanton me kunatën e saj

Njomza Martinaj është vajza e këngëtares së njohur Shyhrete Behlulit.

Ajo është e njohur edhe s një grimere me nam në vendin tonë, ku shumë vajza e gra nga Kosova ia besojnë grimin e frizurat durave të saj.

Njomza është e martuar dhe nënë e tre fëmijëve, dy vajzave dhe një djalit.

Shpesh herë na ka prezantuar me rrethin e ngushtë, por familjen e bashkëshortit gjithmonë e ka mbajtur më larg medieve.

E si rrallhë herë, sot me rastin e ditëlindjes na prezanton me kunatën e saj, të cilën po ashtu edhe e uron në këtë ditë./Kosovarja/.