Jeff Bezos, pronar i Amazonës, është zyrtarisht njeriu më i pasur në botë me një vlerë neto prej $ 159.2 miliard dollarë, shkruan InfoKosova.

Harrojeni Bill Gates dhe harroni Mark Zuckerberg, ka një mbret të ri në botë dhe emri i tij është Jeffrey Preston Bezos.

Si e bëri ai është me të vërtetë e pabesueshme./InfoKosova/

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë: