Si u përshëndeten sot Thaçi e Vuçiqi

Presidenti i Republikës, Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë, Aleksandër Vuçiq kishin një përshëndetje të “ftohtë” pas ceremonisë së nënshkrimit për hapjen e linjës hekurudhore në Munih.

Më poshtë mund të shihni momentin kur dy presidentët përshëndeten njëri me tjetrin.

Video nga minuta e 08:00-të:

https://www.facebook.com/dw.shqip/videos/168812237878460/?t=0