Si u tall “Për’puthen” me ndjekësit, si ishte e planifikuar gjithçka

Emisioni i ‘dashurisë’ – “Për’puthen”, këtë vit përfundoi sezonin e dytë.

Pothuajse të gjithë konkurrentët e këtij emisioni arritën të bëheshin të famshëm, duke “bërë lojë” në shumicën e rasteve.

Në disa video të publikuara u panë afër tyre edhe letra të ‘skenareve’ .

Nga sezoni i kaluar kishte dal vetëm një çift – Ina me Gerin, të cilët u “kurorëzuan” dhe pastaj për të vazhduar ‘njohjen’, që më pas përfundoi e gjitha, duke deklaruar vetë dyshja.

Ina dhe Geri në emisionin të cilin u larguan si çift.

Gjatë këtij sezoni, ky emision pësoi rritje të madhe të audiencës, e që shkaku i tyre, Tea dhe Andi kishin deklaruar se e gjitha ka qenë e imponuar nga produksioni.

Pas daljes nga emisioni si “çift”, Tea konfirmoi lidhjen e saj me Beartin e cila nuk zgjati aq shumë, ndërsa Andi më vonë konfirmoi lidhjen me Melisën, e cila ishte aluduar mjaftë në media gjatë kohës që dyshja ishte brenda.

Skandalet e shumta në të cilat nuk kishte “dashuri” gjatë emisionit, arriti që këtyre personazheve të iu rritej fama në rrjete sociale, e madje për reklama kërkonin shuma të mëdha të parash, të cilët përmes edhe disa lojërave dhe famës arritën të hapnin biznese e të bëhen pjesë e estradës shqiptare me muzikë si, Melisa, Ana dhe dy personazhe të “Për’puthen 40+”, të cilët u kritikuan shumë nga artistët të cilët vite në skenën muzikore.

Që pas përfundimit të emisionit, produksioni i “Për’puthen”, me disa ish-konkurrentë dhe stafin të udhëtonin nëpër qytete shqiptare për të përzgjedhur konkurrentet e sezonit të ardhshëm.

Burime të “Kryefjala” pranë produksionit kanë zbuluar se produksioni i ka përzgjedhur konkurrentet e rinj dhe nuk kanë lidhje me audicionit që janë bërë nëpër qytete.

Të njëjtat burime thonë se audicionet janë bërë për shumë faktorë të tjerë si fitimi nga sponsorët, por në asnjë mënyrë nuk përzgjidhen konkurrentët.

Kujtojmë, se audicionet në qytetet mbusheshin plot e përplot me grupmosha të ndryshme që donin një të ardhme në televizion, pa e kuptuar se asgjë nuk është reale siç ka thënë burimi i “Kryefjalës”, apo të shumët që dëshironin një fotografi me ish-konkurrentet.