Sikur ta shihte turku këtë foto të Gentës a do ta dojë atë?

Genta Ismajli është këngëtarja kosovare që deri muaj më parë hynte në listën e këngëtareve beqare.

Por ja që mjaftoi një shkëndi dashurie mes asaj dhe Ustës dhe e gjithë jeta të marrë kahje tjetër.

Tani ajo po bën plane edhe për martesë e fëmijë, ka gjetur fatin e jetës ani pse me nacionalitet tjetër.

Gentën të gjthë thuajse e mbajnë mend që nga fillimi i karrierës së saj, e bukur e energjike qysh kur u ngjit për herë të parë në skenë.

Usta është ai që po e përkrahë Gentën edhe gjatë karrierës së saj, por a thua vallë a e ka parë këtë imazh të Gentës?

Pse Genta po e ruan këtë imazh kur ka tjera më të mira se?/Kosovarja/.