Sindi e pranon se do ta xhelozonte Muratin nëse do të dilte me Sarën

Këtë javë Sindi ishte vajza që duhej të zgjedhte një djalë për takimin katër minutësh.

Ajo zgjodhi pikërisht Muratin, për të cilin ka shprehur hapur një pëlqim.

Javën e kaluar ishte Murati ai i cili i bëri një refuzim Sarës, pasi emrin e tij e përmendi vetëm ne rastin kur nuk kishte me kë të dilte.

E në këtë pjesë, duket se është bërë xheloze Sindi pasi edhe Murati kishte shprehur një pëlqim për të.

Sindi: Kam parë që refuzove dhe takimin me Sarën?

Murati: E refuzova se më zgjodhi pas 3-4 e ku e di sa njerëzve.

Sindi: Nëse do të zgjidhje të parin, do e pranoje?

Murati: Po. Më tha pas dy emrave, prandaj e refuzove.

Sindi: Po Sara të pëlqen?

Murati: Po, e bukur si pamje.

Sindi: Po mirë më shiko mua se po flet me mua.

Murati: Domethënë do dilje?

Sindi: Po.

Murati: Do mërziteshe ti?

Sindi: Nuk do më vinte dhe aq mirë./Kosovarja/