S’iu lejua hyrja në bar, shkak stili i flokëve

Cooper Allin, 18, says he was refused entry to El Grotto for having a mullet Picture: Simon Santi The West Australian

Për shumë persona që mbushin 18 vjec, e vetmja mënyrë për të festuar është të drejtohen në pijetorën më të afërt, e të blejnë ligjërisht qoftë një birrë apo gotë verë.

Një i ri nga Australia kohët e fundit planifikoi të bënte këtë gjë për ditëlindjen e tij, por mbrëmja nuk i shkoi mirë.

Cooper Allin shijoi pijen me nënën e tij, pasi që hyrja për në El Grotto në Scarborough iu refu.zua.

Ai thotë që atij nuk iu lejua të hynte për shkak të stilit të flokëve.

“Të thonë që nuk mund të hyni për shkak të flokëve tuaja!”, ishte pak shkatër.ruese, tha ai.

Por sipas ekspertëve, vendet në Australinë Perëndimore janë në gjendje të vendosin kodet e tyre të veshjes.

Shoqata Australiane e hoteleve WA shpjegoi se është plotësisht e ligjshme që baret të vendosin standardet e tyre të veshjes dhe klientët të gjejnë vendin e duhur për ta./Indeksonline/