“S’jam kosovar, jam shqiptar i Kosovës” djaloshi mes lotësh – Videoja më e shpërndarë

Në një bisedë mes nënës dhe djalit, nëna e pyet djalin duke i thënë se është kosovar, mirëpo djali edhe me lotësh thotë se nuk është kosovar, por shqiptar i Kosovës.

Kjo video është shpërndarë me mijëra herë nga qytetarët dhe personat publik anembanë shiptarisë njofton Korrespodenti.

Ju ftojmë ta ndiqni videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/2655626618057440/?epa=SEARCH_BOX