“Ska më turp se kaq”, ragon Stresi ndaj qeverisë së Shqipërisë

Reagimet për mos shpalljen e Shqipërisë ditë zie nuk munguan.

Këngëtarët anuluan koncerte, Kosova shpalli ditë zie, Maqedonia e Bullgaria por Shqipëria nuk e bëri këtë veprim.

Ndër personat që kan reaguar ishte reperi nga Shqipëria Stresi, në një postim në InstaStory ka reaguar ndaj qeverisë shqiptare, dhe përveç se nuk shpalli dit zie shteti jonë merret me debate, opinione e interesat e tyre, tha reperi.

Reperi shfrytëzoi rastin të shpreh ngushëllime familjarëve për humbjet e familjarëve të tyre./Blic/