Soni Malaj shfaq linjat perfekte në fotografinë e fundit

Ka postuar një imazh ku duket mjaft joshëse.

Këngëtarja Soni Malaj gjatë qëndrimit në shtëpi, në këtë kohë pandemie ka zgjedhur që ti relaksojë paksa ndjekësit e saj me një foto.

E ulur në shtratin e saj, Soni ka pozuar në një formë ku shfaqen për mrekulli format e saj të mahnitshme.

Padyshim se nuk kanë munguar pëlqimet e shumta dhe komentet ndaj këngëtares.

Shiko Videon:

https://www.instagram.com/p/B94TLkSpNQW/