Specialja tha se ishte e detyruar ta publikonte aktakuzën që dridhi Kosovën

Përderisa e gjithë vëmënjda politike por edhe qytetare në Kosovë ishte në Bruksel e Washington, kur edhe pritet të rinisin bisedimet me Serbinë, ajo sot mori një kahje tjetër.

Zyra e Prokurorit Special ka bërë publike paraqitjen e disa akuzave ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli.

Në to shfaqen pretendimet se liderët kosovar kanë për një sërë krimesh kundër njerëzimit dhe krime lufte.

Kronikë nga Besnik Tahiri