“S’takohem me Ramën” – Sot pritet të zhvillohet takimi i Haradinajt me kryeministrin shqiptar

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama pritet që sot të takohet me kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj në ora 11:00, ndonëse mbrëmë ky i fundit u shpreh se ka refuzuar takimin.

“Është e pamundur me u takua i padituri me paditësin.

Kjo s’ka kurrfarë logjike.

Nuk ndihem mirë që si i paditur të takohem me askënd e as me zotin Edi Rama”, është shprehur ai.

Haradinja deklaroi se me Ramën tashmë ka një konfl.ikt ligjor në aspektin paditës dhe i paditur.

“Nuk kam mundësi që në këtë rast të bëjë lëshime”, deklaroi ndër të tjera Ramush Haradinaj.