Statovci: Kosova e rrethuar me një shtet pro-rus, në këtë vit ta ruajm vetëm paqen e sigurinë!

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Jeta Statovci, ka komentuar rezultatin e sondazhit të IPSOS, sipas të cilit vetëm 35% e serbëve janë pro integrimeve evropiane, teksa 44% janë kundër.

Ajo tha se nga kjo i bie që Kosova të jetë e kufizuar me një shtet anti-evropë, e të orientuar përherë e më fuqishëm kah Rusia.

Statovci theksoi se në vitin 2022 duhet të jemi shumë më vigjilentë në ruajtjen e paqes, sigurisë dhe rrugës së demokratizimit.