Një studim i ri i kryer nga departamenti i psikologjisë në UNAM, doli në një përfundim i cili i ka habitur të gjithë.

Meshkujt që janë martuar me femrat e mbushura, pra jo elegante janë 10 herë më të lumtur.

Sipas ekspertëve janë disa arsye:

1. Më shumë kile, më shumë dashuri.

2. Thonë se dashuria lind nga stomaku, prandaj meshkujt do preferonin një femër e cila vdes për ushqimin e mirë.

3. Mesa duket përqafimet e tyre janë më të këndshme.

4. Këto femra janë më të qeshura dhe kanë sens humori më shumë se femrat elegante

5. Sipas portalit InfoKosova, femrat e kolme nuk janë të vështira për t’ i bërë dhurata.

Pasi edhe një pako me çokollata do ishte perfekte.