Sulejman Rexhepi shpall të “vdekur” koronavirusin

Reisi Sulejman Rexhepi sot pas lutjes në Xhaminë Mustafa Pasha në Shkup uroi festën e Fitër Bajramit të gjithë besimtarëve musliman.

Para gazetatëve Rexhepi ka thënë:

“Ne kemi qenë të suksesshëm deri më tani, dhe duke mbajtur këtë lutje për Fitër Bajram, unë shpall fitoren ndaj virusit dhe e shpall të vd ekur.

Unë i uroj të gjithë muslimanët në vend për festën”, tha kryemyftiu i Maqedonisë, Sulejman Rexhepi.