Suzana Mushkolajn e përplas vala për shkëmb

Prej ditësh Argjentina Ramosaj bashkë me të birin dhe nënën e saj po bëjnë pushime të këndshme në bregdetin shqiptar.

Ato, po e shijojnë në maksimum këtë fillim verë dhe po kënaqen nën shoqërinë e njëra tjetrës.

Suzana, është fotografe, por shpesh shërben edhe si modele dhe sigurisht që vendet e bukura i shfrytëzon në maksimum.

Ta zësh një foto shumë të bukur, shpesh kushton.

Kështu ndodhi këtë herë me Suzanen, e cila duke pozuar tek një shkëmb, u godit nga vala, shkruan “Kosovarja”.

Eleganca e saj edhe në këto foto është mëse e dukshme.