Web Analytics

Etiketim: Adi Krasta

Vështirë për t’u njohur, Adi Krasta shfaqet rrugëve të Tiranës i...

Gjithmonë jemi mësuar ta shikojmë Adi Krastën të veshur me kostumin e tij “klasik” dhe syzet që e karakterizojnë, moderatori është shfaqur së fundmi...

LAJMET MË TË LEXUARA