Web Analytics

Etiketim: Podujevë

Podujeva, test për gjendjen e LDK-së në Kosovë

Humbja e LDK-së në Llap, është test i gjendjes aktuale në LDK në nivel të Republikës së Kosovës.Dështimi i LDK-së në bastionin 20 e...

DFK: Bulliqi fitues në Podujevë me 51.1%

Shemsi Jashari, Drejtor Ekzekutiv i Rrjetit të OJQ-ve Lokale “Demokracia Fillon Këtu” ka treguar rezultatin e zgjedhjeve në Podujevë.51.1% për Bulliqin – VV37.67 për...

Projeksioni i Armend Mujës shpall fitues Shpejtim Bulliqin në Podujevë

Qytetarët e komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, nën masat anit-Covid, sot kanë votuar për kryetarin e tyre, i cili do të ketë...

Rast i rrallë – Llapjanit i vdes në mëngjes gruaja nga...

Një qytetar nga Podujeva, Sylejman Bllaca, ka shfrytëzuar të drejtën e tij për të votuar për kryetar të Komunës së Podujevës, ani pse mëngjesin...

LAJMET MË TË LEXUARA