Web Analytics

Tag: Valdet Valdrina

Valdrina vishet në dimi e jelek, kaq nuse e bukur është bërë

Valdet e Valdrina janë cifti i njohur i rrjeteve sociale. Ata kanë qenë në qender të mediave rozë dhe vëmendjes...