Tani që është berë e famshme, a i është rritur mendja Melisës?

Ish-konkurrentja e ‘Përputhen’ është pyetur nga fansat e saj.

Në rubrikën ‘Ask me a question’ në Instagram, Melisa Lleshi mori disa pyetje nga fansat ku edhe iu është përgjigjur.

Njëra nga pyetjet që iu parashtrua ishte se a është e njëjtë siç ka qenë edhe pas famës që ka marrë nga programi.

Melisa u përgjigj se vazhdon të qëndroi me këmbë në tokë dhe këtë do e vërtetoi koha.

Ndryshe, ajo ka paralajmëruar projektin e dytë e cila më sa duket do të jetë baladë që flet për një histori të saj personale./Lajmi