Web Analytics

Tatuazhi interesant në dorën e Getoar Selimit do tiu lë gojë hapur

I konsideruar “baba” i repit shqiptar, Getoar Selimi pas një pauze në muzikë, është rikthyer sërish.

Getoar Selimi po jeton e vepron në Tiranë pranë të shoqes dhe vajzes së tyre të dashur.

Gjatë këtyre viteve, trupi i Getit është mbuluar me tatuazhe nga më të ndryshmet, duke nisur nga ato që lidhen me familjen, muzikën, etj.

Një zog i zi në dorën e Getit?

Interesant! A thua, çka do të thotë?/Kosovarja

Shiko foton:

Nga rubrika