Tayna në krahët e Ledri Vulës

Duke qenë se janë dy emrat më të suksesshëm në botën e muzikë, Ledri Vulën dhe Taynën po i shohim shpesh bashkë nëpër mbrëmje të ndryshme.

Nga një paraqitje e tyre e fundit bashkë, në rrjete sociale po qarkullon një video në të cilën Tayna shihet duke e përqafuar Ledrin.

Komentet e fansave kanë qenë nga më të ndryshmet.

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/196824324912536/?v=196824324912536