Web Analytics

Tayna përsëri me probleme, ja çfarë i ndodhi sot

Tayna dhe ish-menaxheri i saj Rinor Hykolli janë temë diskutimi në media rozë.

Kënga e fundit e këngëtares është fshirë përsëri nga të gjitha platforma.

Tayna me keqardhje shprehi mërzitjen e saj për këto ndodhi duke thënë se për këtë këngë është punuar pafund dhe pa asnjë para në këmbim.

Duket se Rinor Hykolli nuk po ndalon……./kosovarja

Shiko foton:

Nga rubrika