Tayna udhëton drejt New York, artistja: ‘Jam e shëndetshme dhe e lumtur’

Shumë artistëve u janë anulluar koncertet për shkak tImagepandemisë së koronavirusit, por Tayna nuk është një prej tyre.

Së fundmi ajo ka udhëtuar drejt New York për një tjetër event.

Artistja është treguar shumë e kujdesshme ndaj fansave të saj dhe në instastory ka folur për gjendjen e saj shëndetësore.

“Jam e shëndetshme, e lumtur, e sigurt dhe e mbrojtur. Kjo është. Pohojeni atë dhe ndjejeni”, janë fjalët e Taynës.