Taynës i hyn në punë photoshopi për të zmadhuar gjoksin

Thuajse të gjitha fytyrat publike janë aku.zuar nga përdorimi i madh i photoshopit më anë të të cilit kanë arritur të perfeksionojnë tru.pin e tyre duke u shfaqur gjithnjë në top formë.

Pre e kësaj duket se ka rënë edhe Tayna e cila duke reklamuar gjok.sin e saj mund të vërehet qartë përdorimi i photoshopit.

Në një imazh të publikuar në rrjetin social duke ekspo.zuar gjok.sin mund të shihet se sa shumë e ka tepruar me përdorimin e photoshopit, ani pse ajo nuk është se e ka konfirmuar ndonjëherë se bën këso lloj ‘rregullimeve’.

Kjo i bie që edhe tru.pi i saj ndryshon nga publikimet në rrjetet sociale dhe live, apo?/Kosovarja/