Web Analytics

Për Ne

InfoKosova është portal informativ në gjuhën shqipe i fokusuar kryesisht në mbulimin me lajme dhe informacione nga viset shqiptare. Portali InfoKosova u themelua më 3 Mars 2008, me qëllim që të bëhet një medium i besueshëm, i pa-anshëm politikisht, i pavarur dhe duke synuar gjithmonë që me ndershmëri të zhvillojë detyrën e një mediumi të dashur për lexuesin shqiptar. Portali InfoKosova vjen tek ju në kohë reale me shumë artikuj, dosje, komente, analiza e reportazhe të ndryshme, lexuesit do të kenë mundësi të kyçen në këtë mozaik informacioni për tu informuar në çdo kohë për të gjitha ndodhitë nga vendi, rajoni dhe me gjerë.

Na ndiqni në rrjetet sociale

Kontakti: [email protected]

Tel: +38344446623

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara 2008-2023 Portali InfoKosova